Komentara: 17
Pregleda: 3972

U nedelju Skupština Udruženja za povrat oduzete imovine za Suboticu sa okolinom

08.04.2016. u 11:58h
Izvor: Subotičke novine
Skupština Udruženja za povrat oduzete imovine za Suboticu sa okolinom, biće održana u nedelju 10. aprila u 10 časova, u Svečanoj većnici na I spratu Gradske kuće u Subotici, Trg Slobode.
U nedelju Skupština Udruženja za povrat oduzete imovine za Suboticu sa okolinom

Očekuje se da  će najviše rasprave biti vezano za usporeno vraćanje poljoprivrednog zemljišta po Zakonu iz 2012. godine, a zbog čega se godinama odlažu Izmene i dopune tog zakona, kako bi se ubrzao proces Restitucije, najavio je Milan Uzelac, predsednik Udruženja Subotice.

Dnevni red Skupštine sadrži izveštaj o radu u 2015. godini, izveštaj Nadzornog odbora, a zatim će se raspravljati i o Planu rada za 2016. godinu i diskutovati o podnetim izveštajima. Ključna će biti u raspravama pitanja i odgovori vezani za sprovođenje Zakona o povratu oduzete imovine i obeštećenju kao i donošenje Zakona o izmenama i dopunama ovog Zakona.

- Na Skupštinu se pored članova Udruženja i zainteresovanih građana, pozvani predstavnici Agencije za restiticiju, predstavnici Mreže za restituciju, predstavnici Narodne inicijative, predstavnici SO Subotica, predstavnoci Advokatske komore, predstavnici Udruženja Severne Bačke i predstavnici sredstava informisanja, saopštio je Milan Uzelac, predsednik UO udruženja Subotica.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 3972
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.