Komentara: 1
Pregleda: 3913

U nesreći povređeno pet lica

10.07.2009. u 00:17h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na auto-putu E 75, Od Horgo&scaron;a do Novog Sada juče se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo te&scaron;ke, četvoro lake telesne povrede. Nesreća se dogodila posle 15 časova na 55 kilometru auto-puta, kod Bačke Topole, kada je vozač automobila marke &bdquo;opel frontera", nemačkih registarskih oznaka, iz nepoznatih razloga pre&scaron;ao iz jedne trake u drugu, prevrtao se i sleteo sa puta.</p>
U nesreći povređeno pet lica

„Opel" se kretao iz pravca Horgoša ka Novom Sadu i u nezgodi povređeno je troje dece, majka i otac.Na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Subotici oko 15 časova i 30 minuta kolima hitne pomoći doveženo je petoro povređenih u udesu. Povređeni su državljani Libana. Nakon ukazane lekarske pomoći Z.C.(17) i M. S. (44) su otpušteni iz bolnice na kućno lečenje. Kod Z.C. su konstatovane povrede usled udarca u glavu, prelom lopatice u oguljotine, dok je otac M.S. zadobio udarac u predelu glave i oguljotine po telu.Dete M.C. (10) je primljeno na dečju ortopediju sa prelomom grudne kosti, karlice i potkolenice, a njegov rođak isto star deset godina M.C. je u nezgodi zadobio posekotine u predelu grudnog koša i leđa,dok je majka S.C. (43) u nezgodi zadobila težak prelom nadkolenice, otvoreni prelom podkolenice i udarac u predelu glave i trbuha. Niko od povređenih se ne nalazi u kritičnom stanju , rekao je za yueko, načelnik Urgetnog odeljenja dr Bojan Bagi. Uviđaj je obavila saobraćajna policija iz Subotice, a opel koji je pretpeo veću materijalnu štetu je autošlepom prevežen u stanicu saobraćajne policije u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3913
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.