Komentara: 5
Pregleda: 4864

U novopazarskom autobusu na Horgošu marihuana i zlato

13.11.2017. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
U saradnji sa policijom, carinici su na graničnom prelazu "Horgoš", u noći između subote i nedelje, otkrili i zaplenili preko 1,1 kilogram marihuane i oko 300 grama zlatnog nakita u jednom novopazarskom autobusu.
U novopazarskom autobusu na Horgošu marihuana i zlato

Oba prekršaja su otkrivena pola sata posle ponoći, tokom redovne izlazne kontrole putnika i prtljaga novopazarskog autobusa, koji saobraća na liniji Prijepolje-Roštok u Nemačkoj.

Marihuanu je pokušao da prokrijumčari 30-godišnji državljanin Republike Srbije iz Kosovske Mitrovice. U njegovoj putnoj torbi, među garderobom, pronađena su dva paketa marihuane, sakrivena u rukavima zimske jakne. Merenjem je utvrđeno da se radi o količini od 1.142 grama ovog opijata.

Oko 300 grama neprijavljenog zlatnog nakita, pronađeno je u prtljagu 37-godišnje Novopazarke, koja je kao i svi ostali putnici autobusa, carinicima prethodno rekla da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4864
Povezane teme

granični prelaz horgoš

carina Subotica

marihuana

krijumčarenje robe

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.