Komentara: 0
Pregleda: 900
Video
Foto

U OŠ „Jovan Mikić“ održana humanitarna „Kolačijada“

11.10.2024. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
Dečja nedelja u OŠ „Jovan Mikić“ tradicionalno se završava humanitarnom „Kolačijadom“, koja je ove godine namenjena za pomoć Sanji Erdeg, koja vodi tešku borbu sa karcinomom.
U OŠ „Jovan Mikić“ održana humanitarna „Kolačijada“

Različite vrste kolača, koji su se topoli u ustima, uz pomoć mama i baka pripremilo je oko 150 đaka viših razreda. Spremljeni sa puno truda i ljubavi, planuli su u rekordnom roku.

 - Tokom cele nedelje imali smo brojne aktivnosti u koje su bili uključeni deca i zaposleni,  a poslednji dan je i ove godine bio u znaku humanosti. Naša deca su pravila i prodavala kolače, a sav novac biće uplaćen majci naših bivših učenika i nadam se da će joj biti od pomoći za lečenje i terapije – kaže Darinka Maksimović, pomoćnik direktora škole – Izuzetno smo ponosni na našu decu i njihovo veliko srce, koji se i odazivaju ovakvim akcijama ali ih često i sami iniciraju. Važno je da se od malih nogu uče empatiji, humanosti i toleranciji a oni su pokazali koliko su svesni toga. Srećni smo što rastu u dobre ljude.

U OŠ „Jovan Mikić“ održana humanitarna „Kolačijada“U OŠ „Jovan Mikić“ održana humanitarna „Kolačijada“

Među đacima koji su prodavali slatkiše bila je i Teodora Ćojder, učenica osmog razreda, koja se uvek uključuje u ovakve akcije.

 - Humanitarna „Kolačijada“ je već postala tradicija u našoj školi. Ona je svima nama zanimljiva zbog pravljenja i prodaje kolača, ali i činjenice da tako možemo da pomognemo nekome. To je zaista lep osećaj, puno nam je srce kada možemo da pomognemo, osećamo kao da smo pomogli nekom nama bliskom i osećamo se odraslim – dodaje Teodora.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole Humanitarna kolačijada za učenicu škole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 časova i 17 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 900
Povezane teme

dečja nedelja

oš jovan mikić

kolačijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.