Komentara: 41
Pregleda: 19462
Foto

U saobraćaj puštena nova deonica koja spaja Lošinjsku i Senćanski put (kod "Prečistača")

04.07.2023. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
U saobraćaj puštena nova deonica koja spaja Lošinjsku i Senćanski put (kod "Prečistača")

Tokom popodneva pušten u saobraćaj novoizgrađeni put koji povezuje Lošinjsku ulicu i Senćanski put (iza "Prečistača"). Ovaj putni pravac dug je nešto više od jednog kilometra, širine 6.5 metara. U okviru njega izgrađen je kružni tok, na koji će se nadovezati produžetak Bajnatske ulice (i novi nadvožnjak) koji je u izgradnji.

U saobraćaj puštena nova deonica koja spaja Lošinjsku i Senćanski put (kod "Prečistača")U saobraćaj puštena nova deonica koja spaja Lošinjsku i Senćanski put (kod "Prečistača")

Izgradnja ovog putnog pravca značajno će olakšati saobraćaj između istočnog i zapadnog dela grada Subotice tokom izgradnje podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog. On će, takođe, omogućiti i da se u potpunosti eliminiše saobraćaj teških teretnih vozila iz centra grada.  

 - Ova deonica  izgrađena je u izuzetno kratkom roku, za nepuna dva meseca. Pre puštanja u saobraćj novoizgrađeni put su obišli vršilac dužnosti  pomoćnika ministra za železnice i intermodalni transport Anita Dimoski i predstavnici Grada Subotice - navode iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U saobraćaj puštena nova deonica koja spaja Lošinjsku i Senćanski put (kod "Prečistača")

Izvor: Subotica.com
Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice Obilazni put od Prečistača do Lošinjske ulice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 41
Pregleda: 19462
Povezane teme

putna infrastruktura

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.