Komentara: 11
Pregleda: 13979

U Subotici ubijen Mladen Panić

12.05.2010. u 20:01h
Izvor: Blic
<p>Mladen Panić (33), suvlasnik menjačnice &bdquo;Euro", u centru Subotice, ubijen je juče u podne u svom &bdquo;pasatu", ispred zgrade u Ulici Jovana Mikića 36. Njega je sa vi&scaron;e uboda nožem u glavu i telo usmrtio za sada nepoznati napadač, a policija pretpostavlja da je motiv zločina pljačka.</p>
U Subotici ubijen Mladen Panić

Svedoka ubistva nije bilo, ali su nedaleko od mesta zločina građani primetili muškarca okrvavljenih ruku. Prema njihovom opisu, reč je o muškarcu krupnije građe, koji je na sebi imao crnu kožnu jaknu i crveni kačket. Po tom opisu, subotička policija juče je raspisala potragu.

Prema nezvaničnim saznanjima, uoči zločina, Mladena je telefonom pozvao nepoznati muškarac i rekao da želi da razmeni 35.000 evra. Mladena je pozvao da se radi transakcije nađu ispred zgrade u subotičkom naselju Kertvaroš. Suvlasnik menjačnice „Euro" se zatim, po dogovoru, „pasatom" dovezao do Ulice Jovana Mikića. Pretpostavlja se da je napadač tada ušao u Panićevo vozilo, ubio ga i odneo novac koji je vlasnik menjačnice poneo sa sobom.


- Ništa sumnjivo nismo primetili. Čuli smo čak da je nesrećni mladić u automobilu ležao mrtav duže od sat vremena pre nego što je pozvana policija. Ubijeni nije živeo u našoj zgradi, niti smo ranije viđali taj automobil na parkingu. Verovatno je ova lokacija izabrana jer je blizu centra, a i zgrada je na prilično mirnom mestu, pa je ubica imao dosta vremena i prostora da pobegne nakon zločina - kaže stanar zgrade u Ulici Jovana Mikića.

Nedaleko od mesta zločina bili su i radnici koji su popravljali kanalizacione otvore sa bočne strane zgrade ispred koje se desio zločin.

- Došli smo da odradimo posao, ali nam policija to nije dozvolila jer je bio uviđaj. Tu je bilo nekoliko vozila policije i Hitne pomoći. Momku, nažalost, nije bilo pomoći. Njegovo telo je odneto u mrtvačkom automobilu, a kasnije je pauk odvezao i automobil u kom je ubijen - priča jedan radnik.

Subotička policija i nadležni sud juče se nisu oglasili povodom monstruoznog ubistva. Kolege i prijatelji ubijenog Panića opisuju ga kao izuzetno korektnu osobu i dobrog poslovnog saradnika, koji nikada nije ulazio u konflikte i nije imao neprijatelje u gradu. Panić je rodom iz Vozuća u BiH, ali odavno živi u Subotici, gde nije imao rodbine.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 13979
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.