Komentara: 0
Pregleda: 1392
Foto

U subotu 22. Streetvolleyball turnir

17.06.2022. u 13:57h
Izvor: Subotica.com
U subotu 22. Streetvolleyball turnir

U subotu, u centru grada održaće se 22. Streetvolleyball turnir, koji će okupiti 160 odbojkaških ekipa iz 20 klubova raspoređenih u osam kategorija.

- Festival odbojke je sad već tradicionalno u našem gradu. Sigurna sam da odbojkašice  već jedva čekaju, da će sve proći u fer i korektnoj igri – kaže Nataša Aleksić, član Gradskog veća za sport i omladinu. - Apelujem da se poštuje red u gradu, da se ne ostavlja smeće već da grad bude čist i po završetku turnira.

Devojčice od trećeg do osmog razreda igraće na 16 terena, na specifičan način.

U subotu 22. Streetvolleyball turnir

- Turnir počinje u 9 časova, a igraće se tako da svaka mreža donosi pobednika da se ne bi odužilo. Vreme prolazi, ali ovaj turnir traje, klubovi su se pronašli u ovom turniru, obožavaju da dođu u Suboticu – objašnjava  organizator Dragan Savić i dodaje da će među klubovima iz cele Srbije biti i jedan iz Beča.

Promoter turnira biće odbojkaš Aleksandar Tumbas, koji je pozvao ljubitelje sporta da u subotu posete praznik odbojke.

U subotu 22. Streetvolleyball turnir

- Verujem da će deca  pokazati da su svetla budućnost, sportski duh i da će održati red i higijenu u gradu. Čast mi je da budem promoter turnira od koga sam stariji tek nekoliko godina – napominje Tumbas.

Sportski savez Subotice podržava ovaj turnir.

- Biće sve u znaku odbojke, očekujemo pun trg, puno dece, da se deca  druže putem sporta i da pokažemo šta sve sport donosi. Mnogima je ovaj turnir bio odskočna daska  i ponosni smo zbog toga – dodaje Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Izvor: Subotica.com
Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira Najava 22. Streetvolleyball turnira
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1392
Povezane teme

streetvolleyball

streetvolleyball turnir

street volleyball

nataša aleksić

dragan savić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.