Komentara: 0
Pregleda: 1474

U subotu 85. Sajam antikviteta u "Nepkeru"

30.10.2023. u 08:51h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji subotičkog Društva kolekcionara u subotu (4. novembar) u MKC "Nepker", od 8 do 14h, biće upriličen međunarodni sajam antivkviteta.
U subotu 85. Sajam antikviteta u "Nepkeru"

Kolekcionari i ljubitelji antikviteta iz susednih zemalja, ali i iz cele Evrope u subotu će se sastati po 85. put u našem gradu.

- Na sajmu antivkviteta biće izloženi retko viđeni antikviteti muzejske vrednosti kao što su umetnićke slike, nakit, knjige, razglednice, oružje, odlikovanja, značke, satovi, numizmatički i filatelistički rariteti, predmeti od srebra i porcelana, etnografski predmeti i još mnogo toga što je krasilo domove naših predaka - najavljuje Silvester Gerlovič, predsednik Društva kolekcionara Subotica - Posetioci sajma mogu da ponesu sa sobom neke svoje stare, dugo čuvane vrednosti i da ih ponude za prodaju ili na procenu, a to je prilika i da čuju mišljenje iskusnih kolekcionara. Plaćanjem ulaznice od 100 dinara subotički kolekcionari poklanjaju posetiocima jednu prigodnu razglednicu u boji koja je štampana u svega 350 numerisanih primeraka povodom 100. godišnjice osnivanja subotičke poslastičarnice Pelivan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1474
Povezane teme

MKC Nepker

antikviteti subotica

izložba antikviteta subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.