Komentara: 0
Pregleda: 341

U subotu 87. Sajam antikviteta u "Nepkeru"

17.10.2024. u 09:21h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni, 87. Međunarodni susret kolekcionara i sajam antikviteta biće održan 19. oktobra (subota), od 8 do 14h, u MKC "Nepker".
U subotu 87. Sajam antikviteta u "Nepkeru"

Na jednom od najznačajnijih sajmova antikviteta u Srbiji gde svake godine učestvuje više stotina izlagača i posetilaca biće izloženi retki antikviteti muzejske vrednosti kao što su: umetničke slike, nakit, knjige, razglednice, oružje, odlikovanja, značke, satovi, numizmatički i filatelistički rariteti, predmeti od srebra i porcelana, etnografski predmeti, tj. predmeti koji predstavljaju materijalno
kulturno nasleđe regiona.

Posetiocima sajma je omogućeno da ponesu sa sobom neke svoje stare, dugo čuvane vrednosti i da ih ponude za prodaju ili na procenu ili da o njima samo dobiju mišljenje prisutnih stručnjaka.

Ulaznica od 100 dinara predstavlja ujedno jednu prigodnu razglednicu u boji koja je štampana u svega 360 numerisanih primeraka povodom 155. godina železnice u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 47 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 341
Povezane teme

antikviteti subotica

izložba antikviteta subotica

sajam antikviteta

međunarodni sajam antikviteta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.