Komentara: 0
Pregleda: 1874

U subotu Memorijalni turnir “Luka Andrašić“

13.10.2023. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Memorijalni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom „Luka Andrašić“, peti po redu, održaće se u subotu u Hali sportova sa početkom u 10 časova.
U subotu Memorijalni turnir “Luka Andrašić“

Turnir se organizuje u znak sećanja na našeg sugrađanina Luku Andrašića, stonotenisera STK Spartaka Infostud iz Subotice i STKI Spin iz Novog Sada, koji je za kratko vreme uspeo da osvoji čak tri titule prvaka Srbije u konkurenciji osoba sa invaliditetom, jedno evropsko ekipno zlato i bio je olimpijska nada za igre u Tokiju. Branio je boje paraolimpijske reprezentacije Srbije, ali i nastupao na takmičenjima u regularnoj kategoriji sa svim ostalim stonoteniserima njegovog uzrasta u Srbiji. Turnir „Luka Andrašić" je bodovni turnir najvećeg nacionalnog ranga i očekuje se učešće velikog broja takmičara, među kojima će se naći i osvajači olimpijskih, svetskih i evropskih medalja u dresu reprezentacije Srbije.

O Luki smo više puta pisali, različitim povodima, a kao što je nekada oko sebe širio radost i pozitivn energiju, tako i sada, na ovaj način okuplja najbolje stonotenisere da u sjajnoj atmosferi odmere snage.

Organizatori turnira su STK Spartak Infostud iz Subotice, STKI Spin iz Novog Sada i Stonoteniski savez osoba sa invaliditetom Srbije – STSOSI.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1874
Povezane teme

memorijalni turnir luka andrašić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.