Komentara: 19
Pregleda: 3754
Video

U toku anketiranje izbeglih iz Hrvatske i BiH

24.11.2021. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
U toku anketiranje izbeglih iz Hrvatske i BiH
Foto: Vladimir Dimitrijević / Tanjug

Odbor za rešavanje stambenog pitanja proteranih Srba iz Hrvatske i Federacije BiH pozvao je sve izbegle porodice iz Hrvatske i Federacije BiH koje su u statusu podstanara, žive u nedovršenim objektima ili u trošnim kućama, da učestvuju u anketi i popune anketni upitnik elektronskim putem.

Kako se navodi, cilj ankete je da se utvrdi tačan, ili barem približno tačan broj izbeglih porodica iz Hrvatske i Federacije BiH, koje nisu rešile svoje stambeno pitanje. Po okončanju ankete biće urađena analiza podataka, tj. koliko izbeglih porodica nema rešeno stambeno pitanje, za koji stambeni program se opredeljuju izbegličke porodice i drugo, a analiza rezultata biće objavljena na sajtu Odbora.

- Nakon urađene analize Odbor će poslati pismo predsedniku Vučiću i predsednici Vlade Ani Brnabić  sa apelom i molbom da država ispuni obećanje iz 2012. godine i trajno reši stambeno pitanje svih izbeglih Srba iz Hrvatske i Federacije BiH - objašnjavaju iz Odbora za rešavanje stambenog pitanja proteranih Srba iz Hrvatske i Federacije BiH. - Pismo će biti upućeno i narodnom poslaniku Miodragu Linti koji se godinama aktivno bori za rešavanje stambenog i brojnih drugih problema izbeglih lica.

Anketiranje traje do 15. decembra 2021. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 3754
Povezane teme

izbegla i raseljena lica

izbeglice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.