Komentara: 5
Pregleda: 2646

U toku je Međunarodna nedelja nošenja beba

06.10.2014. u 16:03h
Izvor: RTV City
Obeležavanje Međunarodne nedelja nošenja beba počelo je juče i trajaće do 11. oktobra. Manifestaciju koja skreće pažnju na značaj pravilnog nošenja novorođenčadi i dece do 3 godine organizuje Fondacija mentalne higijene Exspecto, a realizuje se u okviru projekta Novi izazovi, rađanje i roditeljstvo.
U toku je Međunarodna nedelja nošenja beba

Promocija nošenja dece u marami, koje je istaknuto kao najpravilnije od nekoliko uobičajenih načina, započeta je SAD. Održava se u više od 120 gradova u svetu, a u Srbiji je prvi put organizovana prošle godine u Subotici.

U okviru manifestacije održaće se prezentacija i kratka obuka roditelja o prednostima i pravilnoj upotrebi marame za nošenje, a promotivna šetnja nošenja beba u marami zakazana je za 10. oktobar sa početkom u 11 časova.

Izvor: RTV City
Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba Najave Međunarodne nedelje nošenja beba
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2646
Povezane teme

nedelja nošenja beba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.