Komentara: 0
Pregleda: 315

U toku konkurs za dodelu podsticaja za kupovinu poljoprivredne mehanizacije

18.09.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica je raspisao Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku poljoprivredne opreme, mašina ili mehanizacije na teritoriji Subotice za tekuću godinu. Sredstva su obezbeđena u ukupnom iznosu od 22 miliona dinara.
U toku konkurs za dodelu podsticaja za kupovinu poljoprivredne mehanizacije

Podsticajna sredstva su namenska i bespovratna i dodeljuju se u maklsimalnom iznosu od 70 odsto od cene prihvatljivih troškova nabavke poljoprivredne mašine bez PDV-a, s tim da maksimalni iznos podsticajnih sredstava ne može biti veći od 300 hiljada dinara.

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom u zatvorenoj koverti potrebno je dostaviti preporučenom poštom na adresu: Grad Subotica, Komisija za investicije i fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, Trg slobode 1 ili lično u pisarnici Gradske uprave, radnim danima od 7:30h do 14:30h sa naznakom "Konkurs za raspodelu sredstava za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji Grada Subotice u 2024. godini".

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na internet stranici Grada, gde možete preuzeti i obrazac prijave.

Za dodatne informacije pozovite 024/626-739.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 13 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 315
Povezane teme

konkurs

poljoprivreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.