Komentara: 1
Pregleda: 700

U toku pojačana kontrola vozača autobusa i teretnih vozila

13.05.2024. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Saobraćajna policija će od 13. do 19. maja sprovoditi međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači autobusa i teretnih vozila.
U toku pojačana kontrola vozača autobusa i teretnih vozila

Tokom akcije koja se istovremeno sprovodi u 31 evropskoj zemlji članici organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), saobraćajna policija Policijske uprave u Subotici će patrole prvenstveno usmeravati na puteve sa najintenzivnijim saobraćajem autobusa i teretnih vozila na području Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Poseban akcenat će biti na kontroli autobusa kojim se vrši organizovani prevoz dece na ekskurzije, rekreativne nastave, kao i sportske i kulturno-umetničke manifestacije. Pripadnici saobraćajne policije dosledno će kontrolisati poštovanje odredbi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima i neće dozvoliti otpočinjanje organizovanog prevoza dece u slučaju da se kontrolom utvrde nepravilnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 dana
Komentara: 1
Pregleda: 700
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

kontrola saobraćaja Subotica

saobraćajna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.