Komentara: 19
Pregleda: 5452

U toku pojačani nadzor brzine kretanja vozila, 24-časovni "brzinski maraton" u sredu

20.04.2021. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Ove sedmice će posebna pažnja biti posvećena prekršajima koji su vezani za prekoračenje brzine.
U toku pojačani nadzor brzine kretanja vozila, 24-časovni "brzinski maraton" u sredu

Više od 300.000 vozača godišnje biva kažnjeno zbog nepoštovanja ograničenja kretanja na putevima, a zbog ovog prekršaja više od polovine stradalih u saobraćajnim nezgodama izgubi život. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin apelovao je danas na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima i poštuju ograničenje brzine kretanja.

U toku pojačani nadzor brzine kretanja vozila, 24-časovni "brzinski maraton" u sreduU skladu s tim, saobraćajna policija će cele ove sedmice na celoj teritoriji Republike Srbije  pojačano sprovoditi kontrolu brzine kretanja vozila, pogotovo na deonicama u gradu gde su škole i obdaništa.

U sredu, 21. aprila, u 30 evropskih zemalјa koje su članice organizacije „Road pol“, među kojima je i Srbija sprovodiće se akcija "brzinski maraton" (speed marathon) tokom koje će sve raspoložive snage saobraćajne policije 24 časa neprekidno kontrolisati brzinu kretanaj vozila na poznatim lokacijama, kako u lokalu tako i na celoj teritoriji Republike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 5452
Povezane teme

saobraćajna policija

nadzor brzine

kontrola brzine

ograničenje brzine

saobraćajna nezgoda

prekoračenje brzine

saobraćajna kontrola

merenje brzine kretanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.