Komentara: 0
Pregleda: 2534

U toku prijave za besplatan kurs kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu

07.09.2022. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Ekonomski fakultet u Subotici i Konfucijev institut Univerziteta u Novom Sadu organizuju besplatan kurs kineskog jezika. Polaznici sami biraju da li će kurs pohađati onlajn ili u direktnoj nastavi. Rok za prijavu je 16. septembar za onlajn kurs, odnosno 19. septembar za direktnu nastavu.
U toku prijave za besplatan kurs kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu

Nastava će se održavati dva puta nedeljno, u trajanju od 90 minuta. Onlajn nastava počinje 19. septembra, dok će nastava za one koji se odluče da je pohađaju u učionici početi 26. septembra.

Instruktori će nastavu realizovati na engleskom jeziku. Početni kurs (HSK 1) odgovara A1 nivou. Polaznici će nakon završenog programa moći da se služe jednostavnim konstrukcijama , odnosno savladaće vokabular od oko 150 reči koje će im omogućiti da kažu osnovne stvari o sebi. Nakon završene nastave, savladano gradivo će poslužiti za polaganje prvog nivoa HKS ispita, čime se stiče potvrda o poznavanju kineskog jezika na A1 nivou - objašnjavaju sa Ekonomskog fakulteta.

Sa ovog fakulteta pozivaju i bivše polaznike koji bi želeli da nastave sa učenjem kineskog jezika da se prijave za napredniji kurs koji podrazumeva kratko ponavljanje gradiva sa HKS 1 iHKS 2 nivoa, kao i učenje gradiva iz HKS 3 nivoa. 

Rok za prijavu na onlajn nastavu je 16. septembar, dok se polaznici koji žele da pohađaju direktnu nastavu mogu prijaviti do 19. septembra. 

Početak onlajn kursa zakazan je za 19. septembar, dok će nastava na Ekonomskom fakultetu početi 26. septembra.

Prijavu za onlajn kurs možete izvršiti ovde, dok se za direktnu nastavu polaznici prijavljuju na ovom linku

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 024 628 166 ili putem mejla gorana.franciskovic@ef.uns.ac.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2534
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

kineski jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.