Komentara: 1
Pregleda: 1300

U toku prijave za radionicu izrade grafita na platnu

13.05.2021. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
U okviru prekograničnog projekta "Panona net – Model upravljanja destinacijom", na Otvorenom univerzitetu Subotica organizovaće se dve radionice izrade grafita na platnu, uz učešće grafitera iz Subotice i drugih gradova Srbije, kao i kolega iz Hrvatske. Zainteresovani učesnici mogu da se prijave do ponedeljka.
U toku prijave za radionicu izrade grafita na platnu
Foto: Ilustracija

Prva radionica održavaće se od 20. do 23. maja, kao najava za 28. Festival evropskog filma Palić, dok će se druga radionica održavati tokom trajanja Festivala, od 16. do 19. jula.

Radionica koja je planirana u maju trajaće četiri dana, a održavaće se u terminima od 11 do 17 časova. Kako navode iz Otvorenog univerziteta, učesnici radionice treba da poseduju osnovno iskustvo u izradi grafita, dok će oni kao organizatori obezbediti sve materijale potrebne za rad, kao i osveženje za polaznike radionice.

- Cilj radionice kreiranja grafita na platnu je saradnja, razmena ideja i iskustva, kao i stvaranje grafita na platnu sa motivima iz oblasti filma. Tokom trajanja radionice, grafiteri u Subotici će prisustvovati uključenjima uživo iz Vukovara sa "VukovArt" festivala, gde će umetnici iz Hrvatske i celog sveta u formi predavanja preneti svoje iskustvo u izradi grafita i murala. Kreirani grafiti na platnu će, nakon radionice, biti izloženi u galeriji Otvorenog univerziteta u formi izložbe - navode organizatori.

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave do ponedeljka, 17. maja, putem mejl adrese csillan@openunsubotica.rs, gde je potrebno da navedu ime i prezime, mejl adresu, kontakt telefon i kratak opis grafiterskog iskustva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1300
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

besplatna radionica

radionice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.