Komentara: 19
Pregleda: 7113

U toku prijave za učešće na Festivalu mlade rakije u Ljutovu

20.10.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Festival mlade rakije, 14. po redu, biće održan se u subotu, 12. novembra, na salašu porodice Kopilović u Ljutovu. Zainteresovani takmičari i izlagači mogu da prijave učešće do 25. oktobra, a uzorke svoje rakije da predaju 29. oktobra.
U toku prijave za učešće na Festivalu mlade rakije u Ljutovu

Druga subota u novembru je već tradicionalno rezervisana za Festival mlade rakije, koji organizuje Udruženje proizvođača i ljubitelja rakije "Subotička peščara" u znak sećanja na poznatog i uglednog poljoprivrednog proizvođača Blaška Kopilovića.

Ove godine se očekuje učešće više od 40 izlagača sa preko 300 vrsta uzoraka rakije, koje će ocenjivati stručni žiri u čijem sastavu su Ninoslav Nikićević, Vele Tešević i Ljuba Stanković. Otvaranje festivala je zakazano za 10 časova, dok će proglašenje pobednika i dodela diploma biti u 13.30 časova.

Zainteresovani takmičari i izlagači mogu da prijave učešće na festivalu sve do 25. oktobra putem imejla suboticka.pescara@gmail.com, a uzorke svoje rakije treba da predaju 29. oktobra, od 10 do 16h.

Za dodatne informacije možete pozvati broj telefona 063/518-004.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 7113

Povezana vest

Povezane teme

festival mlade rakije ljutovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.