Komentara: 33
Pregleda: 6178
Video
Foto

U toku proširenje i asfaltiranje Ulice Kizura Ištvana

29.05.2024. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
U toku proširenje i asfaltiranje Ulice Kizura Ištvana

Radovi u Kizur Ištvana ulici izvode se u dužini od 500 metara, a osim što je dobila novi asfalt, ova ulica je i proširena za 1.3 metra. Vrednost projekta je 8 miliona dinara.

 - Ovo je izuzetno važna ulica. Ona spaja Segedinski put i Teslinu ulicu, i kao takva je izuzetno frekventna i značajna za ovaj deo grada. Na ovaj način, podići ćemo kvalitet života i bezbednost saobraćaja naših građana koji ovde žive - rekao je Stevan Bakić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Subotica sutra" za lokalne izbore 2. juna i aktuelni gradonačelnik, podsetivši ovom prilikom na ukupne radove u oblasti putne infrastrukture u prethodne četiri godine - Izgrađene su 44 ulice u dužini od 20 kilometara, rehabilitovano je 60 ulica u dužini od 40 kilometara, izgrađeno je 125 kilometara atarskih puteva i preko 400 parking mesta u zonama višeporodičnog stanovanja. U pripremi je projekat za rekonstrukciju Korzoa, uradićemo Bikovački put, put Žednik-Đurđin i nastaviti sa uređenjem prostora, igrališta, teretana na otvorenom. 

U toku proširenje i asfaltiranje Ulice Kizura Ištvana

Veliki deo ulaganja u putnu infrastukturu predstavlja i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, koji su jedan od najvećih problema kada je u pitanju asfaltiranje ulica. 

 - U protekle četiri godine izdvajano je po 200 miliona dinara. Svakodnevno radimo na rešavanju tih odnosa. Ovim putem pozivam građane da budemo partneri u rešavanju Imovinsko-pravnih odnosa što je osnov za dobijanje asfalta u njihovim ulicama - ističe Ognjen Golubović, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, najaviviši ovom prilikom novi smer na Građevinskom fakultetu - Građevinski fakultet će ove godine akreditovati arhitektonski smer, i to je još jedan pomak u oblasti kako obrazovanja, tako i građevinarstva, jer smo time zaokružili sve građevinske struke - geodezija, građevinasrtvo i sada arhitektura. 

U toku proširenje i asfaltiranje Ulice Kizura Ištvana

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana Obilazak radova na proširenju i asfaltrianju Ulice Kizura Ištvana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 33
Pregleda: 6178
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

stevan bakić

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

ognjen golubović

rehabilitacija saobraćajnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.