Komentara: 3
Pregleda: 2355

U toku upis u školu klizanja za dečji uzrast

13.12.2022. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
U toku upis u školu klizanja za dečji uzrast

U toku je upis u školicu klizanja, koju trinaestu godinu u nizu organizuje Hokej klub "Spartak" na ledenoj ploči Gradskog klizališta. Termini obuke su od ponedeljka do petka od 9 do 10 časova, odnosno od 16 do 16:55 časova.

- Na osnovu dugogodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je 4 pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke obezbedili smo ograničenu količinu klizaljki i zaštitne opreme koja se dobija na korišćenje tokom obuke - kaže Uroš Brestovac iz Hokej kluba "Spartak". - Tokom prethodnih sezona početničku obuku je prošao veliki broj naših najmlađih sugrađana. Ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće najveći broj dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred "ekrana", što predstavlja jedan od najvećih "problema" današnjice u razvoju dece.

Ukoliko želite da upišete vaše dete na obuku za klizanje na ledu pozovite 024/552-017 ili 064/14-65-787. Cena mesečne članarine iznosi 2.500 dinara, a za više članova iz iste porodice obezbeđen je popust.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2355
Povezane teme

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.