Komentara: 4
Pregleda: 3233

Učešće mladih džudista Spartaka na Prvenstvu Vojvodine i Srbije

28.05.2013. u 12:53h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Džudo klub "Spartak" sa svojim sekcijama Čantavir i Bajmok. učestvovao je na nedavno održanom Prvenstvo Srbije za starije pionire.
Učešće mladih džudista Spartaka na Prvenstvu Vojvodine i Srbije

Ovom prilikom boje džudo kluba "Spartak" branili su Čongor Pastor (sekcija Cantavir), Mihajlo Šašić, Strahinja Nestorović, Veljko Tripunović i iz sekcije Bajmok Kermeci Levente.

Ostvaren je odličan rezultat time što je Kermeci Levente osvojio bronzanu,dok je Veljko Tripunović osvojio srebrnu medalju, koji se ovim rezultatom i kvalifikovao za učešće sa reprezentacijom Srbije na prvenstvu Balkana u Turskoj 4. jula ove godine.

Drugog takmičarskog dana, u istoj hali "Milenijum" u Vršcu održano je i Prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire gde je džudo klub "Spartak" takođe učestvovao i gde su od takmičara učestvovali Nikola Šašić, Veljko Jegdić, Mihajlo Milošev, Jugoslav Kaćanski, Dušan Vukas i Boris Vaci.

Plasman na prvenstvo države izborili su Boris Vaci kao sedmi, Mihajlo Milošev kao peti i Jugoslav Kaćanski koji je osvojio srebrnu medalju.

Ekipu su predvodili treneri Robert Marton, Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3233
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.