Komentara: 0
Pregleda: 2061

Učešće Subotičana na Ultrabalatonu 2013

05.06.2013. u 09:48h
Izvor: Sportski savez Subotice
Članovi Ultramaratonskog Saveza i Ultramaratonskog kluba Paligo Palus (Palić) učestvovali su za vikend na trci oko Balatona (Mađarska) i zabeležili dobre rezultate,
Učešće Subotičana na Ultrabalatonu 2013

Trka "Ultrabalaton" održana je 1. i 2. juna u Mađarskoj, na Balatonu. Tokom trke istrčalo se 213km oko jezera Balaton. Takmičenje je počelo u subotu ujutro i završilo se u nedelju.

Subotički ultramaratonci zabeležili su dobre rezultate. Dvojica ultramaratonaca Igor Vojnić Zelić (učestvuje drugi put) i Atila Janković su istrčali sami ovaj krug oko Balatona za 30 časova i 12 minuta. Treće mesto je osvojila dvodnevna sedmočlana štafeta pod nazivom "Csipet csapat", koju su činili: Aleksandra Gojković, Boris Milodanović, Eva Dulity, Flora Jurcsek, Ingrid Balley, Nemanja Čurčić i David Firic. Oni su stazu prešli za 16 sati i 39 minuta.

Četvrto mesto u kategoriji ženska dvočlana štafeta non-stop trka ostvarila je ekipa pod imenom "Paligo lanyok" koju su činili Karolina Madaraš Puškaš i Marianna Toldi Konc. Ekipa je trku završila sa vremenom 22 časa i 10 minuta.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2061
Povezane teme

ultra maraton

ultrabalaton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.