Komentara: 1
Pregleda: 2207
Foto

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" doniralo garderobu i igračke korisnicima "Kolevke"

08.06.2022. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Udruženja "Za Suboticu svim srcem" uručili su Domu za decu "Kolevka" donaciju u vidu garderobe i igračaka.
Udruženje "Za Suboticu svim srcem" doniralo garderobu i igračke korisnicima "Kolevke"

Zahvaljujući humanim građanima, prikupljene su igračke, kao i garderoba koju je Udruženje "Za Suboticu svim srcem" namenilo korisnicima Doma za decu "Kolevka". Ovo je samo jedna u nizu donacija korisnicima "Kolevke", a iz udruženja najavljuju nastavak saradnje.

- Za korisnike "Kolevke" prikupili smo igračke koje su pretežno nove ili su izuzetno dobro očuvane. Takođe, donirali smo i garderobu za decu do 15 godina. Danas smo saznali da pod okriljem "Kolevke" borave korisnici do 26 godine, tako da ćemo u narednom periodu organizovati akciju prikupljanja garderobe i za starije - objašnjava Branko Prćić, predsednik Udruženja "Za Suboticu svim srcem.

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" doniralo garderobu i igračke korisnicima "Kolevke"Humanitarno udruženje "Za Suboticu svim srcem" pokreće novi projekat u okviru kog će mališani iz socijalno ugroženih porodica dobiti priliku da učestvuju u besplatnim kreativnim radionicama. Zahvaljujući ljudima dobre volje, novac za radionice je prikupljen i očekuje se početak realizacije.

- Krećemo u nabavku repro materijala, a potom počinju i radionice u kojima će učestvovati deca osnovnoškolskog uzrasta iz porodica slabijeg materijalnog stanja. Plan je da to budu radionice za izradu ručnih radova. Na primer, izrada nakita, magneta i slično. Po završetku projekta, organizovaćemo bazar u centru grada na kom ćemo prodavati dečje radove i na taj način prikupljati sredstva za naredni ciklus radionica. Želja nam je da ovaj projekat traje što duže i da bude samoodrživ - zaključuje Prćić. 

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" doniralo garderobu i igračke korisnicima "Kolevke"

Izvor: Subotica.com
Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka" Donacija garderobe i igračaka udruženja "Za Suboticu svim srcem" Domu "Kolevka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2207
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.