Komentara: 10
Pregleda: 1627

UG "Solidarnost": Podrška Vučiću u borbi protiv usvajanja rezolucije o Srebrenici i prijema Kosova u Savet Evrope

14.05.2024. u 09:11h
Izvor: Subotica.com
UG "Solidarnost": Podrška Vučiću u borbi protiv usvajanja rezolucije o Srebrenici i prijema Kosova u Savet Evrope

Svi članovi i simpatizeri Udruženja građana "Solidarnost" iskreno i u potpunosti pružaju podršku organima vlasti na čelu sa predsednikom Republike Srbije koji se argumentovano suprotstavljaju prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope i usvajanju rezolucije o Srebrenici, saopštili su iz ovog udruženja.

Svako od nas po pojedinim pitanjima ima različite poglede na svet, ali kada se radi o temeljnim vrednostima za opstanak i funkcionisanje Republike Srbije, kao što su teritorijalni integritet, suverenitet, antifašistička i slobodarska tradicija, moramo biti jedinstveni u borbi za te vrednosti. - podvukao je Mikloš Olajoš Nađ, predsednik UG "Solidarnost" - Rukovodstva, naročito velikih sila, umesto primene sile i moći u međunarodnim odnosima moraju dosledno ostvarivati vrednosti međunarodnog prava, inače svet će srljati ka samouništenju planete Zemlje i čovečanstva. Naše udruženje će i u budućnosti programski delovati na tome da sačuvamo našu državu, svoj autentičan način života, razvoj i izgradnju voljene otadžbine po našem izboru – i tu nema kompromisa i nema predaje! 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 dan
Komentara: 10
Pregleda: 1627
Povezane teme

udruženje solidarnost

mikloš nađ olajoš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.