Komentara: 10
Pregleda: 11235

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo - napao vlasnicu, otuđio joj novac i druge vrednosti

21.07.2020. u 17:15h
Izvor: Subotica.com  / Policijska uprava Subotica
Subotička policija uhapsila je 38-godišnjeg Subotičanina (Ž.D.) zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju.
Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo - napao vlasnicu, otuđio joj novac i druge vrednosti

U policijskom saopštenju se navodi da se sumnja da je Ž.D. u junu ove godine u okolini Subotice ušao u kuću oštećene, fizički je napao i uzeo joj 230.000 dinara, 750 evra, mobilni telefon i zlatne minđuše.

Postoji sumnja i da je Ž.D. krajem juna sa 23-godišnjakom provalio u kuću u Subotici, gde ih je zatekla vlasnica te su pobegli.

Zbog krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret osumnjičenom Ž.D. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, dok će protiv drugog muškarca, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

Izvor: Subotica.com / Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 11235
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.