Komentara: 19
Pregleda: 9605

Uhapšene dve državljanke Mađarske zbog džeparenja

08.12.2014. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
U akciji subotičke policije, koja je sprovedena na Buvljaku u Subotici, tokom vikenda, u krađi su zatečene dve mađarske državljanke.
Uhapšene dve državljanke Mađarske zbog džeparenja

One se terete da su, koristeći nepažnju oštećenih iz torbi protivpravno prisvajale novčanike sa novcem i dokumentima. Kod njih je pronađeno 44.180,00 dinara, 255 evra i 166.355 forinti, koje je policija vratila oštećenima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile više krivičnih dela krađe, policija u Subotici uhapsila je I. B. P. (1971) i R. F. (1981) , obe iz Segedina, Mađarska, i podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Presudom nadležnog suda, okrivljenima je izrečena uslovna osuda, kojom je utvrđena kazna zatvora od jedne godine, sa rokom proveravanja od tri godine i mera bezbednosti proterivanje stranca iz Republike Srbije u trajanju od pet godina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 9605
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.