Komentara: 9
Pregleda: 10185

Uhapšeni falsifikatori “Gorkog lista”

15.07.2013. u 20:42h
Izvor: SuMedija
U nastavku akcije na suzbijanju nelegalne trgovine akciznim proizvodima, pripadnici Policijske uprave u Subotici su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Subotici, lišili slobode Z.K. (1972) iz Subotice i N.S. (1965) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je Z.K. izvršio krivična dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, obmanjivanje kupaca, nedozvoljena proizvodnja, a N.S. krivična dela nedozvoljena trgovina i falsifikovanje isprave.
Uhapšeni falsifikatori “Gorkog lista”

Sumnja se da je Z.K. juče, u dvorištu svoje kuće u Subotici, utovario veću količinu nelegalno proizvedenog alkoholnog pića, vrednosti preko četiri miliona dinara i to: „Gorki list“ – 2.800 litara, „Viljamovka“ – Takovo i „Jegermajster“ u ukupnoj količini od 1.000 litara, bez akciznih markica i odgovarajuće dokumentacije. Piće je utovario na teretno vozilo kojim je upravljao N.S, koji je sačinio otpremnicu za veću količinu pića namenjenog crnom tržištu i overio falsifikovanim pečatom preduzeća „Ekspres drink“ DOO iz Subotice, koji je pronađen i oduzet od osumnjičenog.

Takođe, u kući Z.K. pronađena je veća količina kartonske ambalaže „Gorki list“ , čepova, praznih flaša „Gorkog lista“, „Viljamovke“ i drugih alkoholnih pića.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 3 dana
Komentara: 9
Pregleda: 10185
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.