Komentara: 0
Pregleda: 6499

Uhapšeni osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

09.08.2009. u 21:09h
Izvor: RTS
<p>Pripadnici granične policije uhapsili dva lica, zbog sumnje da su izvr&scaron;ili krivično delo nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi.</p>
Uhapšeni osumnjičeni za krijumčarenje ljudi

Granična policija presekla je lanac krijumčarenja ljudi prema Mađarskoj i uhapsila dva lica koja su se bavila krijumčarenjem ljudi, saopšteno je iz policije.

Pripadnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala, ilegalnih migracija i trgovine ljudima iz Subotice, uhapsili su Sašu Buljovčića (28) i Gorana Sivića (42), zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi.

Subotičani Buljovčić i Sivić su na području Horgoša organizovali i prebacili ilegalno u Mađarsku grupu od 20 lica, među kojima je bilo nekoliko maloletnika, za sumu od oko 15.000 evra.

Uhapšeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom istražnom sudiji Opštinskog suda u Kanjiži. Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 6499
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.