Komentara: 7
Pregleda: 6571

Uhapšeni zbog razbojništva i više teških krađa

30.12.2013. u 13:20h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policija u Subotici uhapsila je dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva i šest krivičnih dela teške krađe. Po odobrenju nadležnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je S.H. (1988) i A.A. (1976) , obojica iz Subotice. Takođe podneta je krivična prijava i protiv D.M. (1993) iz Subotice zbog više krivičnih dela teške krađe.
Uhapšeni zbog razbojništva i više teških krađa

Osumnjičeni se terete da su, 23. decembra na benziskoj pumpi u Starom Žedniku, izvršili krivično delo razbojništva i uz pretnju pištolјem od radnika protivpravno uzeli novac, dok su iz prodajnog objekta odneli veću količinu cigareta, akumulatora, motornih ulјa, svećica, rotacionih lampi za traktore i druge predmete.  

Takođe, postoje osnovi sumnje da su S.H. i A.A. u toku decembra izvršili još šest krivičnih dela teške krađe, na štetu Opšte bolnice u Subotici, Doma zdravlјa Subotica – ambulante u Aleksandrovu, lokala na buvlјoj pijaci i građana.

Policija je jedan deo predmeta koji potiču iz krivičnih dela pronašla i vratila oštećenima.

Nakon zadržavanja, S.H. i A.A. će uz krivičnu prijavu biti predati u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Krivična prijava zbog obijanja putničkih vozila

Takođe, Subotička policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, protiv D.M. (1993) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je na području grada, izvršio osam krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni se tereti da je, u poslednja dva meseca, provalјivao u putničke automobile i iz njih odnosio CD uređaje, navigacije i druge predmete, koje je prodavao a novac trošio za svoje potrebe.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6571
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.