Komentara: 7
Pregleda: 7471

Ukraden autobus na maturskoj ekskurziji

24.09.2010. u 23:04h
Izvor: RTV Yueco
<p>Tokom boravka maturanata Srednje ekonomske &scaron;kole iz Subotice u Italiji dogodio se incident. Ukraden je jedan autobus sa stvarima đaka i oko 45 paso&scaron;a, koji su bili u njemu, dok su drugom autobusu razbijena vrata.</p>
Ukraden autobus na maturskoj ekskurziji

Direktor škole Igor Bem za yueko kaže da su sva deca bezbedna i sigurna U agenciji "Profis" kažu da su angažovali svog partnera iz Italije i obezbedili novi autobus, kao i da rade na izdavanju novih putnih isprava za đake.

Na ekskurziju je otišlo 90 đaka i na putu za Montesinos su im ukradeni pasoši i jedan autobus. Đaci se vraćaju u nedelju po planu.

Vlasnik turističke agencije Profis koja je organizovala putovanje Nikola Korać rekao je da je autobus ukraden kada su đaci sa vodičima i vozačima autobusa stali da predahnu i osveže se.

Autobusi su bili parkirani ispred velikog šoping mola koji je uobičajeno stajalište na turističkim turama.

Oni su bili na putu od Rima ka mestu Montekatini kod Firence.

"Kada je vodič izašao iz šoping mola primetio je na parkingu samo jedan autobus. Prišao mu je i video da su stakla polupana. Čovek koji nadzire parking mu je rekao da je autobus odvezen desetak minuta ranije, ali da mu nije bilo ništa sumnjivo", rekao je Korać.

Prema njegovim rečima, jedan autobus subotičkog prevoznika je ukraden, a na drugom autobusu su razbijena stakla i odmah je alarmirana italijanska policija.

Učenicima Gimnazije koji su u aranžmanu agencije Profis bili na maturskoj ekskurziji u Italiji u aprilu ove godine nestali su pasoši u hotelu u mestu Montekatini kod Firence.

Kasnije su pasoši nađeni i vraćeni vlasnicima.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 7471
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.