Komentara: 6
Pregleda: 1590

Ulaz Gradske biblioteke renoviran

16.12.2022. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Ulaz Gradske biblioteke renoviran

Ulaz na pozajmnom odeljenju za odrasle Gradske biblioteke renoviran je zahvaljujući kompaniji "Jumol". Predsednik SVM-a Ištvan Pastor objasnio je da je ova investicija, vredna oko 2 miliona dinara, realizovana tako što je lično zamolio preduzetnike da pomognu osposobljavanju ovog dela biblioteke.

Ovo je prva slika koju čitalac sreće čim zakorači u zgradu biblioteke - kazao je Pastor - Mislim da smo na ovaj način doprineli vraćanju starog sjaja biblioteke. Na ovaj način učinili smo jedan dodatni korak da opšti utisak onoga ko dođe u biblioteku bude bolji, a smatram da smo doprineli i tome da tehnološki drugačije može biti organizovan rad biblioteke. Voleo bih kada bi ovaj primer bio "lepljiv" u smislu da bude i drugih koji bi mogli i želeli da prihvate sličnu obavezu, možda ne u ovoj zgradi, ali ima toliko objekata od opšteg interesa gde bi bilo moguće i potrebno na sličan način postupiti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1590
Povezane teme

gradska biblioteka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.