Komentara: 9
Pregleda: 4612

Ulica Ferenci Iboje konačno će dobiti asfalt

23.09.2013. u 18:19h
Izvor: RTV Yueco
Otpočeli su radovi na asfaltiranju ulice Ferenci Iboje u Kertvarošu. Početak izgradnje ove ulice ujedno znači i početak projekta sanacije i izgradnje subotičkih puteva, istakli su u Lokalnoj samoupravi. Trinaest ulica i tri raskrsnice, među kojima je i ulica Ferenci Iboje, trebalo bi da budu završene do kraja građevinske sezone, odnosno najkasnije do sredine novembra. Radove obavlja konzorcijum "Komgrad" i "Vojput" po ceni od 115 miliona dinara, čime je Grad uštedeo određenu sumu novca, jer je početkom godine za ove radove planirano 130 miliona dinara.
Ulica Ferenci Iboje konačno će dobiti asfalt

Ako ni po čemu drugome, za ulicu Ferenci Iboje, mogli ste da čujete zbog problema koji je konstantno imala sa blatom u toku kišnih dana, ili po neprohodnosti u slučaju velikog snega. Ovu zimu stanovnici ove ulice trebalo bi da dočekaju spremi, odnosno sa asfaltom ispred kuća.

Hiljadu i petstotina metara asfalta trebalo bi da bude postavljeno do sredine novembra, a vrednost radova je 25 miliona dinara.

Početkom izgradnje ove ulice počinje veliki program sanacije izgradnje subotičkih puteva, istakao je gradonačelnik Subotice Modest Dulić. Na osnovu sredstava koje je grad izdvojio za ovu godinu biće asfaltirano 13 ulica i uređene 3 raskrsnice.

Ono što je gradonačelnik istakao kao pozitivnu činjenicu jeste da se javnom nabavkom uštedelo 15 miliona dinara, koji će dalje biti upotrebljeni za podizanje infrastrukture u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4612

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Modest Dulić

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.