Komentara: 13
Pregleda: 7869

Ulična pijaca "Tresherica #6" u subotu

02.09.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Ulična pijaca "Tresherica #6" u subotu

U subotu, 3. septembra, u Ulici Age Mamužića (između Muzičke škole i Žute kuće) održaće se šesto izdanje ulične pijace "Tresherica". Manifestacija je humanitarnog karaktera i održava se u sklopu obeležavanja Dana Subotice. Manifestacija ima i svoj termin na proleće, u okviru Noći muzeja.

“Tresherica“ nastaje kao projekat nekolicine Subotičana koji su poželeli da gradu dodaju novi sadržaj po uzoru na neke druge evropske gradove. Po najаvama organizatora, kao i prethodnih susreta, predstaviće se veliki broj alternativnih izlagača, predavača i kreativaca uz sjajan međunarodni muzički program i radionice. Posetioci  će biti u prilici da pronađu polovnu garderobu, razne rukotvorine, prirodne proizvode od voća...

Na uličnoj pijaci predstaviće se izlagači: Stena handamade, Ortus, Squeegee, Evetkewear, Šveca, Jer si tako u mogučnosti, Petrovački kulen, Predrag Zdravković, Aleksandar Topić, Gigigarcon, Morel craft, Miroslav Lazendić, Damir Pavić Septic, Bjorn Bookwich, Jugoslav Sivić Ćuga, Mayas plants, Prsti zeleni, Albywear, Sankhya, Veganica, Mirka, Eterični parfemi, Panel dekor i Modul kozmetika.

Pijaca "Tresherica" će biti otvorena od 16 časova, a centralni muzički program počinje u 21 čas.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7869
Povezane teme

ulična pijaca tresherica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.