Komentara: 0
Pregleda: 2003
Foto

Umrežavanje učeničkih parlamenata

25.10.2012. u 16:41h
Izvor: RTV Yueco
Na inicijativu Udruženja HMM i mladih Subotice, a uz podršku grada Subotica, raspisan je projekat “Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola u Vojvodini”.
Umrežavanje učeničkih parlamenata

Povodom toga organizovano je okupljenje članova đačkih parlamenata subotičkih srednjih škola. Projekat je podržao i pokrajinski sekreterijat za sport i omladinu, a u okviru realizacije akcionog plana politike mladih. Ideja je da se svi podaci rada đačkih parlamenata postave na sajt, kako bi učenici iz drugih škola, mogli da vide inicijative i aktivnosti đačkog parlamenata iz neke druge škole u Vojvodini.

Udruženje koje je pokrenulo ovu akciju je tokom maja i juna već prikupilo osnovne podatke o đakim parlamentima u školama širom Srbije, gde učenici od svoje kuće, preko računara mogu da imaju uvid u akcije koje preduzimaju njihovi vršnjaci iz drugih gradova Vojvodine.

Cilj projekta je unapređenje rada učeničkih parlamenata koji su po zakonu od 2009. godine obavezan deo školskog života.

Projekat je podržalo i Gradsko veće zaduženo za omladinu i turizam grada Subotica.

Prikupljanje podataka đačkih parlamenata je prva etapa u ovom projektu, dok će se naredne etape odnositi na razmenu informacija, iskustava i ideja.

Izvor: RTV Yueco
Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola Umrežavanje učeničkih parlamenata srednjih škola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2003
Povezane teme

đački parlament

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.