Komentara: 2
Pregleda: 2560

Unaprediti poslovanje uz Program integrisane podrške inovacijama

22.05.2013. u 15:56h
Izvor: RTV City
Uz podršku Ministarstva finansija i privrede, Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Program integrisane podrške inovacijama Evropske unije organizuje trening radionice za unapređenje inovacija u malim i srednjim preduzećima.
Unaprediti poslovanje uz Program integrisane podrške inovacijama

Trening se sastoji iz 6 tematskih celina i traje 3 dana, tokom koja će predstavnici malih i srednjih preduzeća biti u prilici da se upoznaju sa aktivnostima neophodnim za planiranje i realizovanje inovativnih aktivnosti. Besplatne trening radionice će se održati i u Subotici od 18. do 20. juna, nakon kojih će učesnici dobiti sertifikate o završenoj obuci i ukoliko se odluče da unaprede poslovanje kroz inovativni projekat, imaće na raspolaganju intenzivnu podršku kroz individualne konsultacije u trajanju od pet radnih dana.

Projekat , čija je vrednost 3 miliona evra traje dve godine. Ima za cilj unapređenje svakog vida poslovanja malih i srednjih preduzeća kroz inovacije, kao i podsticanje konkurentnosti i ekonomskog rasta u Srbiji, a sve to kako bi  Srpski privrednici što uspešnije  nastupili na Evropskom tržištu. Sa realizacijom započeo je 2011 godine i do sada, obuku je završilo 235 malih i srednjih preduzeća i  organizovano je 187 individualnih konsultacija.

Mala i srednja preduzeća koja su zainteresovana za Program obuke dodatne informacije sa prijavnim dokumentima mogu da pronađu na sajtovima institucija koje podržavaju realizaciju projekta.

Izvor: RTV City
EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama EU program za podršku inovacijama
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2560
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.