Komentara: 1
Pregleda: 2585

Uništen tek urađen zemljani put

13.06.2011. u 21:37h
Izvor: RTV Yueco
Uništen tek urađen zemljani put

Pre nešto više od godinu dana na inicijativu Lajoša Rože urađen je zemljani put koji povezuje Veliki Radanovac i Makovu sedmicu. Stanovnici tog dela Subotice dobili su put koji je sada uništen zbog prolaska kamiona natovarenih peskom.

Lajoš Roža živi u ulici Radanovačka 168. Kaže da ne može da živi od buke koju stvaraju kamioni natovareni peskom koji svakodnevno prolaze Radanovačkom ulicom. Pored buke, problem je i pesak i što je ulica sada uništena.

Da bi uopšte bilo radova na putu, Lajoš Roža je ustupio pesak sa svoje zemlje za potrebe gradnje “Metroa”, a zauzvat je izgrađen put. Pored toga, gradnju puta pomogne su firme “Mlekara” i “Vojput”. Sedam kilometara puta je obnovljeno kako bi meštani mogli da voze automobile i bickle, ali izgleda da je posao bio uzaludan, jer zbog čestih prolaska kamiona natovarenih peskom za izgradnju Rumenjačke ulice, putevi su uništeni.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2585
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.