Komentara: 0
Pregleda: 1244

UNS zabrinut zbog dešavanja u "Subotičkim novinama"

14.12.2009. u 20:15h
Izvor: RTV
UNS zabrinut zbog dešavanja u "Subotičkim novinama"

Udruženje novinara Srbije, sa svojim pokrajinskim ogrankom Društvom novinara Vojvodine (DNV), izrazilo je danas zabrinutost zbog namere većinskog vlasnika "Subotičkih novina" da zgradu te medijske kuće hipotekarno založi, kao garanciju za kredit "Azotari" iz Subotice.

Vanredna Skupština akcionara "Subotičkih novina" zakazana je za 23. decembar, a na dnevnom redu je i donošenje odluke da direktor u ime i za račun preduzeća potpiše ugovor, preda blanko menice, kao i da pred sudom overi založnu izjavu za realizaciju tog posla, saopšteno je iz UNS-a.

To udruženje i DNV ističu da manjinski akcionari "Subotičkih novina" nisu upoznati sa detaljima tog posla, a da plate zaposlenih u tom mediju kasne tri meseca.

UNS i DNV pozivaju većinskog vlasnika "Subotičkih novina" da manjinskim akcionarima pre skupštine obrazloži taj poslovni potez.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1244
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.