Komentara: 2
Pregleda: 3627

Upis u baletsku školu "Raičević" u toku

09.11.2015. u 19:27h
Subotička osnovna baletska škola "Raičević", sa tradicijom dugom 25 godina, vrši upis novih učenika u grupe: bebe balerine (od 3,5 do 4 godine), baletsko zabavište (5 godina), pripremni razredi (od 4 do 10 godina) i u rekreativne grupe.
Upis u baletsku školu "Raičević" u toku

Osnovna baletska škola "Raičević" postoji u Subotici od 1990. godine i jedna je od četiri škole registrovane od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Škola radi po nastavnom planu i programu svetski priznate ruske škole "Agripina Vaganova".

Škola sistematski i organizovano uvodi učenike u kulturni život društvene sredine. Organizuje saradnju sa institucijama kroz javne nastupe i koncerte, učestvuje u kulturnim manifestacijama, na festivalima i republičkim takmičenjima. Takođe, škola sarađuje sa baletskim školama u zemlji i inostranstvu, te su učenici škole u prilici da rade i sa drugim pedagozima, kao i da putem razmena i poseta učenika, upoznaju svoje vršnjake i razmenjuju iskustva.

Upis u baletsku školu "Raičević" u toku

Od ove školske godine postoji novina u OBŠ “Raičević” a to je folklorna sekcija koju će voditi Marin Jaramazović, upis u istu je otvoren za sve polaznike od 7 do 25 godina.

Učenici škole imaju priliku da rade i uče od stručnog kadra koji decu profesionalno priprema za dalje školovanje.

U sklopu Osnovne baletske škole “Raičević” se nalazi i Dramski studio “Raičević” koji vodi uspešni mladi glumac Bitef teatra Luka Mihovilović. I ove godine će polaznici dramskog studija, pored glume, pohađati časove dikcije, pevanja i scenskog pokreta, te spremiti dve predstave pod vodstvom diplomiranih glumaca. Upis je otvoren za sve polaznike od 4 godine pa naviše.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 024/546-892 ili na adresi Tolstojeva 3 (kod Nepkera), kao i preko sajta www.raicevic.edu.rs

Upis u baletsku školu "Raičević" u toku

Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3627
Povezane teme

baletska škola raičević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.