Komentara: 7
Pregleda: 2551

Uplata naknade i obnova nadgrobnih obeležja

18.09.2013. u 15:34h
Izvor: RTV City
Javno-komunalno preduzeće Pogrebno je do sada na adrese 884 Subotičana poslalo obaveštenje o isticanju godišnje naknade za grobna mesta za 2013. godinu. Građani kojima je naknada istekla, imaju rok do 20. decembra da izmire svoje obaveze. Iz ovog preduzeća najavljuju i da će pred praznik Svi Sveti i ove godine biti organizovana akcija obnove nadgrobnih obeležja.
Uplata naknade i obnova nadgrobnih obeležja

Naknada za pojedinačno grobno mesto iznosi 8.340 dinara i važi narednih 10. godina. Prema planu i programu poslovanja ovog preduzeća, do kraja godine najverovatnije će doći do korekcija cena komunalnih usluga, što će se odraziti i na visinu desetogodišnje naknade.

Prema rečima zamenice direktora Antonije Pijuković, građani i pored teške finansijske situacije redovno izmiruju svoje obaveze. Rok za uplatu naknade je 20. decembar.

Javno-komunalno preduzeće Pogrebno će i ove godine pred praznik Svi Sveti organizovati akciju obnove nadgrobnih obeležja. Zainteresovani će moći na groblju izabrati krst, piramidu ili tablu, od različitog drveta.

Informacije o načinu obnove nadgrobnih obeležja biće istaknute na grobljima, a njihova cena iznosiće od 1.300 do 3.600 dinara.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 2551
Povezane teme

grobna mesta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.