Komentara: 0
Pregleda: 1750

Upravljanje performansom

08.03.2009. u 08:56h
Izvor: RTV Yueco
<p>&ldquo;Strategijski menadžment i sistemi podr&scaron;ke odlučivanju u strategijskom menadžmentu&rdquo;, četrnaesti je po redu naučni skup koji tradicionalno organizuje Ekonomski fakultet Subotica. Tema skupa, &ldquo;Upravljanje performansom&rdquo;, je za organizatore veoma aktuelna i treba da obezbedi naučne i stručne radove kojim će se područje ocenjivanja i merenja potencijala i učinaka organizacije približiti &scaron;irem auditorijumu.</p>
Upravljanje performansom

Prijavljeno je preko 300 radova iz Belgije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Velike Britanije, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunije, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Ekonomisti smatraju da je tema naučnog skupa aktuelna, i sa teorijskog I sa praktičnog stanovišta zbog pitanja efektivnosti i efikasnosti svake ogranizacije, ostvarivanja i vrednovanja njihovih ostvarenja. Za njih, upravljanje performansom nije samo merenje rezultata nego i njihovo planiranje, opažanje i nadgledanje. To je proces njenog stalnog unapređenja.

Međunarodni skup “Upravljanje performansama preduzeća” je je jedan u nizu naučnih skupova koje već godinama organizuje Ekonomski fakultet u Subotici. Ova institucija se uvek trudila da razvija dobre međunarodne odnose, kako sa institucijama tako i sa stručnjacima iz oblasti ekonomije sve sa ciljem da njihovi studenti steknu što više znanja.

Skup će biti održan 21. i 22. maja na Paliću. Rad skupa se organizuje u plenarnoj i tri posebno organizovane paralelne sekcije od kojih je jedna sekcija radova studenata poslediplomaca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1750
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.