Komentara: 10
Pregleda: 3997
Video
Foto

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“

07.06.2024. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Sportska redakcija RTV „YuEco", po 25. put je proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou. Prigodna svečanost i dodela priznanja održana je u hotelu „Forum" gde su se okupili nagrađeni za ostvarene rezultate u 2023. godini, sportski radnici, članovi Lokalne samouprave, prijatelji i novinari.
Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“

Na nivou grada priznanja su zaslužili Boris Arsić (Ženski fudbalski klub „Spartak"), Ladislav Demeter (Tenis klub „Spartak"), Milan Bogić (Džudo klub „Spartak“), Danilo Čabrilo (trener Plivačkog kluba „Spartak Prozivka“), Radoslav Svirčev, Dušan Guslov, posebno priznanje pripalo je gradonačelniku Stevanu Bakiću, dok su na republičkom nivou laureati otišli u ruke Gorana Obradovića (atletika) i Danila Lukića, selektora basket tima Srbije.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“Za rezultate i rad sa najmlađim takmičarima redakcija „Yu Eco“ televizije nagradila je Danila Čabrila trenera plivača „Spartak Prozivke“. Subotički plivači beleže odlične rezultate i sa većine takmičenja donose veliki broj medalja.

Nagrada za trenera sa najbolje postignutim rezultatima pripala je Milanu Bogiću treneru Džudo kluba “Spartak”. Mladi džudisti u protekloj sezoni napravili su sjajne rezultat i u naš grad doneli pregršt medalja sa raznih takmičenja kako na nivou države tako i međunarodnih.U ime Bogića koji je bio odsutan zbog nastupa na takmičenju u Sarajevu plaketu je preuzeo Nemanja Nikolić jedan od trenera Spartaka.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“Za najboljeg trenera našeg grada proglašen je Ladislav Demeter trener Tenis kluba “Spartak” koji je prošle godine osvojio šampionsku titulu. Drugi dobitnik priznanja za najboljeg trenera na nivou grada je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba „Spartak" sa kojim je u protekloj godini osvojio duplu krunu i u Evropi napravi korak više. Arsić je po šesti put dobitnik ove nagrade.

Po odluci sportske redakcije RTV „Yueco“ najbolji trener Srbije je Goran Obradović, trener koji predvodi atletskog šampiona Ivanu Španović, svetske kraljice u skoku u dalj.

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 koja je po peti put osvojila titulu prvaka Evrope zaslužila je posebno priznanje koje je redakcija dodelila selektoru Danilu Lukiću, a plaketu je preuzeo Njegoš Milović, njegov pomoćnik.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“I оve godine „YuEco“ u okviru akcije dodelio priznanje za najboljeg sportskog radnika, a ono je pripalo Dušku Guslovu bivšem odbojkašu i dugogodišnjem sportskom radniku uz čije zasluge Muški odbojkaški klub “Spartak” već godinama unazad beleži odlične rezultate. Protekle godine Subotičani su se okitili peharom pobednika evropskog kupa.

Specijalno priznanje pripalo je gradonačelniku Stevanu Bakić čija podrška je bila neizostavna za sve sportiste našeg grada koji su na najbolji način reprezentovali Suboticu, a u njegovo ime plaketu je preuzeo Srđan Samardžić, član Gradskog veća zadužen za oblast privrede.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2023. godinu po izboru redakcije “YuEco“U 2023. godini Školski sport je imao veliki broj učesnika na raznim takmičenjma odakle su se vraćali sa dobrim rezultatima. Priznanje za doprinos školskom sportu pripalo je Radoslavu Svirčevu, generalnom sekretaru Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Subotice.

Plakete nagrađenima uručila je Danijela Pinter, urednica sportske redakcije “Yueko”

Izvor: Subotica.com
Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco" Dodela priznanja najboljim trenerima u akciji RTV "YuEco"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 10
Pregleda: 3997
Povezane teme

danijela pinter

yueco televizija

najbolji treneri

akcija najbolji treneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.