Komentara: 5
Pregleda: 4008

Urušen zid između parcela

04.02.2013. u 18:27h
Izvor: RTV Yueco
Urušio se zid koji deli parcele gde se nalazi kompanija “Vojput” i MD “Inžinjering” SU d.o.o. investitora stambeno-poslovnog objekta.
Urušen zid između parcela

 U kompaniji “Vojput” smatraju da izvođač radova nije trebalo da počne radove jer je u toku postupak za poništenje građevinske dozvole, predat Pokrajinskom sekreterijatu za urbanizam, graditeljstvo i životnu sredinu, zatim predata je prijava urbanističkom inspektoru i tužba Upravnom sudu. Izvođač radova, firma “Dunavkop” tvrdi da ima sve potrebne dozvole.

Srušen je zid koji pripada kompaniji “Vojput”. U pomenutom preduzeću kažu da su 13. novembra prošle godine dobili dopis od komšija da se planira graditi stambeno-poslovni prostor na parceli pored, na šta nisu dali saglasnost. Obratili su se građevinskoj inspekciji, gde im je rečeno da nisu nadležni za predmet.

U kompaniji “Vojput” dalje objašnjavaju da radovi ne bi trebalo da počnu dok se vode postupci.

Izvođač radova tvrdi da se zid sam srušio, jer je građen bez temelja. Oni imaju sve potrebne dozvole i jutros u sedam časova su počeli radove.

Kompanija “Vojput” je podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica Osnovnom javnom tužilaštvu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4008
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.