Komentara: 1
Pregleda: 1004

Uskoro biciklistička staza između Hajdukova i Bačkih Vinograda

23.05.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Uskoro počinju radovi na izgradnji biciklističke staze između Hajdukova i Bačkih Vinograda. Ova investicija realizuje se u okviru projekta "Opti-bike 2" u kom učestvuju Srbija i Mađarska.
Uskoro biciklistička staza između Hajdukova i Bačkih Vinograda
Foto: Ilustracija

U narednih nekoliko meseci biće izgrađena biciklistička staza u dužini od 1.500 metara zahvaljujući finansijskoj podršci Evropske unije. 

- Geodeti su u ponedeljak započeli obeležavanje trase puta nakon čega će uslediti zemljani radovi, a potom i asfaltiranje. Zbog izvođenja radova na ovoj deonici puta očekuje se delimično zatvaranje saobraćajnica i usporavanje saobraćaja, zato učesnike u saobraćaju molimo za razumevanje i pažnju - navodi Akoš Ujhelji, menadžer projekta.

Uskoro biciklistička staza između Hajdukova i Bačkih VinogradaIzgradnja biciklističke staze je deo projekta "Opti-bike 2" (Srbija- Mađarska), a sredstva su dodeljena trećim pozivom Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Mađarska.

- Subotica je glavni realizator projekta "Opti-bike 2", dok je Grad Tompa u ulozi partnerskog naselja u realizaciji ove investicije. U okviru projekta biće izgrađena biciklistička staza u Hajdukovu, od Ulice Borisa Kidriča, u pravcu Bačkih Vinograda u dužini od 1.500 metara, a na području Tompe uz Glavni put 53 u dužini od skoro 440 metara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1004
Povezane teme

biciklistička staza

izgradnja biciklističke staze

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.