Komentara: 0
Pregleda: 3282

Uskoro počinje sa radom Omladinska scena

03.02.2017. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Od marta počinje sa radom Omladinska scena koju će voditi diplomirani glumac Aleksandar Radulović.
Uskoro počinje sa radom Omladinska scena

Susreti će se održavati jednom nedeljno u trajanju od tri sata u prostorijama plesnog studija „Adagio“ u Ulici Henrika Sjenkijevića 9. Radionica je namenjena svim srednjoškolcima, studentima i mladim ljudima koji žele da unaprede lične kvalitete.

- Ciljevi susreta su razvijanje retoričkih i komunikoloških sposobnosti, podsticanje kreativnosti i mašte, oslobađanje straha od javnih nastupa. Glumačke radionice su namenjene  srednjoškolcima, studentima i svim mladim ljudima dobre volje koji žele da se oprobaju ne samo u glumi, nego u svim poslovnim oblastima koje zahtevaju komunikaciju sa ljudima i dobre odnose, kako bi stekli još više hrabrosti i elana da se slobodno upuštaju u život  - kaže Aleksandar Radulović.

Detaljnije informacije o glumačkim radionicama zainteresovani mogu dobiti na telefon  064/967-07-18, kao i putem vibera ili putem fejsbuk profila Aco Trepljev.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3282
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.