Komentara: 0
Pregleda: 6267

Uskoro topliji dani, a večeras nas očekuje ledena kiša

31.01.2017. u 16:04h
Izvor: Subotica.com
Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorava da bi krajem dana, tokom noći i sutra ujutru pre svega na severu zemlje mogla da se očekuje kiša koja će se ponegde lediti pri tlu.
Uskoro topliji dani, a večeras nas očekuje ledena kiša

Kako je saopšteno, ledena kiša u Srbiji najpre bi mogla pogoditi područje Bačke. Ujutru se očekuje slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana biće pretežno oblačno i toplije, mestimično sa kišom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima, gde će se još ujutru ponegde lediti na tlu.

Po prognozi za naredna tri dana još sutra će Subotica biti u minusu, a već od četvrtka temperatura će ići i do 7 stepeni, da naglasimo - u plusu. U prvih 7 dana meseca februara na području Subotice provlađivače pretežno oblačno vreme, mestimično sa sunčanim intervalima uz slabe šanse za padavine.

Povratak minusa očekuje se od 7. februara kada će temperature ići i do 7 stepeni ispod nule. Iako dugoročne prognoze nisu pouzdane, meteorolozi tvrde da smo ove ove zime završili sa niskim temperaturama koje su se zadržale u našim krajevima skoro mesec dana, ali da snežne padavine nisu isključene.

Ledena kiša koja se očekuje tokom noći uticaće svakako na kretanje vozila u saobraćaju, ali i na pešačku zonu pa se vozačima savetuje strpljenje, povećani oprez, kontrolisana brzina, držanje rastojanja, a pešacima oprezno koračanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6267
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.