Komentara: 1
Pregleda: 1798

Uspeh mačevaoca na Prvenstvu Srbije u Zrenjaninu

21.05.2013. u 13:27h
Mačevalački Klub Spartak je ponovo postigao izuzetne rezultate na Pionirskom i Kadetskom Prvenstvu Srbije, održanom u subotu i nedelju, 18. i 19. maja 2013., u Zrenjaninu.
Uspeh mačevaoca na Prvenstvu Srbije u Zrenjaninu

U konkurenciji Pionira A, koja obuhvata takmičare rođene 1999 i mlađe u ženskoj konkurenciji ove kategorije prvo mesto je takođe pripao subotičkom klubu, pošto je Mila Fazekaš osvojila prvo mesto.

U konkurenciji Pionira B, koja obuhvata takmičare  rođene 2001 i mlađe, prvo mesto u muškoj sablji je osvojio mladi član MK Spartak iz Subotice, Alvaro Perez de Guzman Prčić Miona Petra Knežević je dostigla drugo mesto dok nejna  koleginica Anđela Gajić je osvojila šesto mesto.

Na Kadestkom Prvenstvu Srbije u kategoriji sablja muškarci sve tri medalje su pripale MK Spartak. Zlatnu medalju za prvo mesto osvojio je subotički mačevaoc Luka Tikvicki, drugo mesto zauzeo je njegov klupski kolega Marko Kljajić a treće mesto pripalo je Martinu Nimčeviću, takođe takmičaru MK Spartak. Kod žena prvo mesto u sablji je osvoljila Bojana Kljajić a drugo mesto Mila Fazekaš, obe dame iz MK Spartak.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1798
Povezane teme

mačevalački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.