Komentara: 2
Pregleda: 1799

Uspešan nastup biciklista Spartaka u Kraljevu

12.06.2013. u 13:23h
Izvor: RTV Yueco
U subota u Kraljevu je održana biciklistička liga Srbije za mlađe kategorije.Seniorima je ova trka poslužila kao priprema za Mediteranske igre.
Uspešan nastup biciklista Spartaka u Kraljevu

Kasa Gabor na osnovu prošlogodišnjih rezultata izborio mesto za četiri takmičara iz Srbije. Ulična trka je bila u centru Kraljeva a dužina kruga jedan kilometar.Gabor je vozio pedeset krugova i zauaeo deveto mesto.

Juniori su vozili isto pedeset krugova, Dragojević Milan zauzeo drugo mesto i izbio na prvu poziciju u generalnom plasmanu juniora za ligu Srbije. Kopunović Boris zauzeo trinaestu poziciju, Dobrić Stefan šesnaestu poziciju. Juniori su ekipno bili treći na ovoj trci.

Kadeti su vozili trideset krugova. Nimčević Dario osvojio drugo mesto, Žarković Đolai Dimitrije zauzeo četvrtu poziciju, Uvalić Radivoj bio dvadestsedmi. Ekipa kadeta bila treća na ovoj trci. Mlađi kadeti su vozili dvadeset krugova. Kulčar David je bio šesti.

Sledeća trka je u Šidu 16 jun koja se boduje za ligu Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1799
Povezane teme

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.