Komentara: 0
Pregleda: 2391

Uspešan nastup džudista Spartaka na međunarodnom turniru u Temerinu

17.11.2016. u 10:05h
Izvor: Subotica.com
Džudo klub "Spartak" sa sekcijama iz Bajmoka i Čantavira, učestvovao je na XIV Međunarodnom džudo turniru “Kuo Yama-Arashi 2016" u Temerinu i tom prilikom osvojio 14 medalja i 3 pehara.
Uspešan nastup džudista Spartaka na međunarodnom turniru u Temerinu

Učešće je uzelo 293 takmičara iz 28 klubova, a pored domaćih ekipa svoje predstavnike su imali klubovi iz Republike Srpske i Hrvatske. Što se tiče džudista Spartaka, oni su su u Temerinu osvojili ukupno 14 medalja i 3 pehara, što je i najbolji rezultat turnira.

Medalje najsjajnijeg sjaja osvojili su Aleksandar Skocajić, Tibor Olah, Mateja Borojević i Kristof Kosaraš. Srebrene medalje osvojili su Aleksandar Savić i Nikolina Pavić, dok su do trećih mesta i bronzanih medalja došli Despot Vukas, Žombor Zabož, Milica Kosanović, Nikolina Tatalović, Ana Stefković, Tamara Tanasković, Anja Marković i Mihajlo Đukić.

Spartak je sa sekcijama iz Bajmoka i Čantavira osvojio i tri pehara - za najbolju ekipu poletaraca, najbolju ekipu mlađih pionira, kao i pehar za najbrojniju ekipu turnira.

Ekipu su predvodili treneri Atila Radvanski, Robert Marton i Vladimir Tanasković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2391
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.