Komentara: 1
Pregleda: 1475

Uspešno održana humanitarna štafeta za malu Sofiju

16.09.2024. u 08:10h
Izvor: Subotica.com
Uprkos kiši i vetru koji u subotu nisu prestajali, udruženje "Kilometar za osmeh" uz podršku Sportskog saveza grada Subotice, uspešno je realizovalo humantiranu štafetnu "Trku za Sofiju", sa ciljem prikupljanja pomoći za lečenje naše male sugrađanke Sofije Pranić.
Uspešno održana humanitarna štafeta za malu Sofiju

Start trke bio je na Paliću, ispred prodavnice "IDEA" , gde im se pridružio veći broj sugrađana, koji su trčali sa njima do gradskog trga. Trku su potom nastavili trkači grupe "Kilometar za osmeh", koji su obišli su Crveno selo, Malu Bosnu, Mišićevo, Đurđin, Stari Žednik, Novi Žednik, Čantavir, a potom stigli u Višnjevac, gde su odlično dočekani i ugošćeni na Festivalu domaćih jela. 

Uspešno održana humanitarna štafeta za malu SofijuPosle kratke pauze, trka je nastavljena do Gradske kuće. Trkači su se smenjivali na deset kilometara, a tokom cele deonice oko Subotice vladala je sjajna atmosfera. Meštani sela kroz koja su prolazili dočekivali su ih aplauzom, a neki su im se i pridružili.

Na cilju, u centru grada dočekala ih je mama male Sofije, kako bi im se zahvalila  za sav trud koji su uložili. 

Podsetimo, maloj Sofiji možemo pomoći slanjem sms poruke 1660 na 3030. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 18 časova i 18 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 1475

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.