Komentara: 0
Pregleda: 4009

Uvoz polovnjaka još uvek najaktuelniji

12.04.2012. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Uvoz polovnih automobila smanjio se u odnosu na prethodne godine, ali je ipak još uvek najaktuelniji kada je reč o načinu kupovine automobila. Tokom zime osetni je pad uvoza iz inostranstva, dok se dolaskom lepšeg vremena takvo stanje poboljša. Građani koje smo anketirali kazzu da, ukoliko već moraju da kupe automobil, prvo razmišljaju o uvozu automobila iz inostranstva, jer je po njihovim proračunima taj način mnogo jeftiniji od kupovine na auto pijaci, ili auto placevima.
Uvoz polovnjaka još uvek najaktuelniji

Jedan naš sugrađanin nedavno je prodao svoj automobil i sada razmišlja o kupovini, njemu novog automobila. Kaže da je gledao automobile preko interneta u inostranstvu i da će se sigurno odlučiti za kupovinu nekog polovnjaka koji mu zapadne za oko.

Carinska skladišta u Subotici na koja pristižu polovni automobili iz raznih zemalja Evrope, solidno su popunjena. U jednom od javnih skladišta kažu da se uvoz smanji samo tokom zime, ali dolaskom lepšeg vremena, trgovci automobilima ponovo kreću na put za Nemačku, Holandiju, Italiju, ili već neku drugu zemlju. Iako uvoz automobila nije kao što je bio pre nekoliko godina, ipak se polovnjaci iz inostranstva još uvek najbolje prodaju.

I dok jedni očekuju da se uvoz automobila neće drastično smanjiti, vožnja automobila sve više postaje luksuz, s obzirom na to da je od početka godine benzin poskupeo čak 15 odsto. Ukoliko se povećanje cena benzina nastavi ovim tempom, sve manje ljudi će voziti, a kamoli razmišljati o kupovini automobila, pa makar to bila i najjeftinija varijanta, uvoz iz inostranstva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4009
Povezane teme

uvoz polovnih automobila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.